INTEGRITETSPOLICY samt GDPR
Viktig information

GDPR

Den nya dataskyddsförordningen GDPR som gäller för hela i EU ersätter den Svenska Personuppgiftslagen (PUL). Din e-postadress kommer endast att användas för kontakt när du har bokat tid hos mig, när vi kommunicerar i processens gång (arbetet) och ifall du vill ha support beroende på vilken tjänst du har valt. Din e-post adress kommer inte att lämnas ut till tredje part. 

På hemsidan:

I kontaktformulär som finns på denna hemsida, ber jag dig fylla i ditt namn och mejladress. Dessa uppgifter tar jag bort när vi har avslutat vårt samarbete i de tjänster du velat ha.

Jag lägger ut referensutlåtande här på hemsidan, efter jag har frågat dig först om lov till detta. Jag lägger då ut de "namn" som du vill skall stå med, samt din text och eventuell bild.

Gällande kurser:

När jag håller kurser, så behöver jag namn och mejladress för att kunna nå ut till de berörda som skall gå kursen. Vid mejlutskick till alla som skall gå kursen, så skickas den som "Hemlig kopia" vilket betyder att ingen annan än du ser din och min mejladress. Jag har Gmail som jag använder. Efter kursens slut får du be mig ta bort din mejladress, i annat fall så finns du kvar i 7 år, enligt bokföringslagen. Detta för att du skall få möjlighet att gå fler kurser, samt andra kurserbjudande.


Integritetspolicy

När du anlitar mig, som privat person eller som företag behöver jag dina person- och/ eller företags uppgifter för kommunikation och i samband med att jag skickar dig en faktura (ifall vi har kommit överens om detta, i annat fall betalas allt i förväg) eller annan information.

För mig är det självklart att din integriteten är viktig och det tar jag på största allvar och med stor aktsamhet.  Jag varken delar med mig eller säljer dina personuppgifter  till någon tredje part.

Du kan när som helst höra av dig till mig och be mig att ta bort dina uppgifter.

Jag har brandvägg och virusskydd via F-Secure.

Användarvillkor

När du använder/ går in på denna hemsida godkänner du  följande villkor för användning och Integritetspolicy. Tillsammans med användarvillkor och integritetspolicy styr relationen mellan Tina. Lennholm och dig (som privat person/ företag)  i förhållande till denna hemsida.

Om du inte accepterar någon del av dessa villkor ska du inte använda min hemsida.

Innehållet på sidorna som finns här på hemsidan är allmänna information  och bruk, där varken jag eller tredje part ger någon garanti för riktighet, aktualitet, fullständighet eller lämplighet för den information och de material som finns eller erbjuds på denna hemsida för något speciellt ändamål.

Den text jag skriver på denna hemsida samt de bilder jag lägger upp här, är copyrightskyddade enligt lag och får inte kopieras eller plagiat då skadestånd kan ske och eventuellt brott har begåtts.

När du väljer att köpa tjänster och/ eller konst av mig så godkänner du ditt fulla ekonomiska ansvar eller om någon agerar på dina vägnar vid köp hos mig.

På denna hemsida kan jag länka till andra hemsidor så att du lättare kan få ta del av mer information. Den hemsida jag har länkat till, har jag inget ansvar för dess gällande innehåll eller säkerhet. Det betyder inte att jag stödjer dessa hemsidor som jag länkat till.

Min hemsida förmedlar information, inspiration och produkter i form av konst som kan vara till hjälp för dig i din verksamhet eller som privat person.

Min strävan är att hålla information aktuell och korrekt och jag ger inga garantier av något slag, uttryckligen eller underförstått för riktighet, aktualitet, fullständighet eller lämplig information avseende här på hemsidan eller uppfattningen via samtal/ telefon.

Under inga omständigheter kommer Tina. Lennholm hållas ansvarig för någon förlust eller skada inklusive, indirekt eller efterföljande förlust eller skada i samband med denna hemsida.