Att ändra

09.02.2017

Jag upptäckte för någon dag sedan att jag inte längre kunde gillar eller kommentera andras inlägg på Instagram och jag kunde inte kommenterar mina egna bilder när jag la in dom.

Min hemsideadress som låg där på Instagram stoppade allt och Instagram ansåg detta som ett missbruk, alltså webnode.se som ett missbruk.

Det dom skedde på Facebook var att min aktuella hemsida, här på webnode togs bort. Så fort jag har försökt skriva webnode.se i messenger på Facebook eller ett inlägg på FB så dyker det upp en ruta om olämplighet, trots at företaget visst är lämligt som har webnode.

Så det blev operation att kontakta företaget Webnode och meddela dom, samt så har jag skrivit till FB och till Instagram och rapporterat detta.

För hur det än är, så kan jag inte skriva, dela eller gilla för att en adress anses som ogilitig länk eller anses som missbruk, det känns väldigt kränkande.

Även om jag kände först hur utanför jag blev och hur svårt det var att förmedla och rapportera om problemet, så efter en stund fann jag en känsla att jag inväntar och hoppas verkligen att allt ordnar sig.

För jag gillar verkligen denna hemsida och känner inte alls för att byta till ny.

Jag ser det just nu som att jag skall pausa från detta en stund och ägna mig åt annat, att se och läsa om jag vill men inget annat.

Det blir bra i slutändan och jag har gjort vad jag har kunnat och nu njuter jag av stunden