Fredag och mysfaktor

03.02.2017

Jag skriver först på Instagram att jag skall blogga och kommer inte i datorn för ett tillägg till datorn har hängt upp sig.

Jag ler och inväntar snällt när datorn startar om och rättar till så att det fungerar. Skönt att det blir som det skall vara.

Det är fredag redan, och jag som tyckte att det nyss var måndag. Gisses så fort tiden går.

Nåväl så handlar varje dag och varje stund om att ha det trevligt och göra det mysigt för sin egen del i det man gör.

När jag slår på min dator så möter jag denna bild av höstfärger och jag önskar att jag verkligen får gå där i den vackra skogen med dess vackra färger. Min ögon sjunker in längs den väg som går genom det vackra.

Mysfaktorn slår till genast när det ser så inbäddat och med dessa vackra färger

Alltså nu är det bara att anpassa mig till dagen känner jag *ler*

Här försöker jag komma in på datorn och det möter på krångel, sedan löser det sig och jag kan fortsätta. Därefter skall jag föra över den ovanstående bilden som jag har i mobilen till datorn, då tar inte min mejl emot den först, sedan fungerar det också och nu ser jag att bilden är spegelvänd, att mina ikoner på datorn sitter på vänster sida och inte till höger på bilden. Jag tittar på hur bilden verkligen ser ut på datorn och bilden är helt rätt, jag tar bort bilden och laddar upp en ny bild men samma sak sker, den blir spegelvänd och jag accepterar att just nu är det så här.

Jag säger, vi ses senare till dig och jag hoppas att allt fungerar bättre då *blink*